Google Panda nu iarta. Afla cum ii poti face fata!

Din luna februarie update-ul Panda al algoritmului Google zguduie puternic webul de peste Atlantic. Prejudiciul este imens! Începând cu jumătatea lunii aprilie, toate site-urile in limba engleza au fost confruntate cu cerintele de inalta performanta ale Google Panda. Celebrul inginer Google , Matt Cutts a declarat recent ca noul algoritm se va extinde in tarile non-anglofone in urmatoarele doua luni. Atentie site-urilor de slaba calitate. Niciun site nu va scapa de cerintele de calitate ale lui Panda niciun tratament special nu este posibil, cruciada Google contra “Black Hat” SEO este cu adevarat amenintatoare …

SEOMarketing.ro va propune doua solutii pentru a face fata Google Panda:

 1. Un diagnostic al site-ului dumneavoastra, axat in exclusivitate pe criteriile utilizate de Google Panda, pentru a distinge site-urile de calitate superioara de cele de o calitate inferioara.
  • Analiza continutului Flash
  • Localizarea continutului duplicat
  • Analiza calitativa a continutului pertinent
  • Evaluarea retelei de linkuri exterioare si interioare
  • Obiectivul este identificarea si ierarhizarea actiunilor corective care urmeaza sa fie puse in practica.
 2. O zi de formare pentru responsabilul site-ului dumneavoastra avand ca obiectiv adaptarea la noul algoritm Google. Sa stii sa identifici punctele forte si punctele slabe ale site-ului vizavi de noile cerinte ale Google Panda si sa pui in aplicare actiuni concrete pentru a preveni pierderea de trafic.

LeGuide.com afectat de Google Panta

LeGuide.com, unul dintre cele mai mari agregatoare de preturi din Europa, estimeaza o scadere de 25% a traficului in viitor.

Agregatorul de preturi leguide.com face un anunt pentru a-si linisti actionarii asupra efectelor viitoare ale traficului. Dooyoo.co.uk, principalul site englez al grupului, a inregistrat o scadere a audientei de 37% intre martie si aprilie. Potrivit site-ului boursier.com, “LeGuide.com estimeaza la aproximativ 25% impactul direct atribuit schimbarii de algoritm, odata ajustat al efectelor de timp si de o actualitate exceptionala”.

Google Panda face victime

wenga.fr se teme de ce e mai rau. Twenga este un comparator de preturi performant si ambitios.

Obiectivul sau: sa ajunga in cele din urma la un nivel international asemenea Amazon sau eBay. In Marea Britanie, efectul Panda a fost devastator pentru Twenga. Peste noapte (12 aprilie), platforma de shopping a pierdut 40% din traficul Internet dupa analiza noului algoritm. Cifra de afaceri a Twenga UK a scazut in aceleasi proportii. SEO.ro isi sfatuieste clientii, in plus fata de luarea in considerare a exigentelor lui Panda in materie de calitate si pertinenta a continutului de informatii, sa-si diversifice sursele de trafic pentru site-urile lor, pentru a-si reduce dependenta fata de Google.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *