Mennyibe kerül a SEO?

Akik SEO céget keresnek leggyakrabban azt a kérdéset teszik fel, hogy mennyibe kerül megszelídíteni a Google-t, vagyis mennyi a keresőoptimalizálás ára. Sajnos a SEO esetében nem lehet egységes munkadíjról beszélni, hiszen a keresőoptimalizálás ára nagyon sok tényező függvénye. A weblapod látogatóinak illetve a konverziók számának a számszerű növekedését garantáljuk és szerződésben rögzítjük. Szeretnénk megjegyezni, hogy senki nem garantálhatja, hogy adott kulcsszóra első leszel a Google organikus találatai között. Továbbá, mi kizárólag whitehat technológiákat használunk, így a mi SEO projektjeink lassabban hoznak eredményt, de ez az eredmény tartós lesz. Ezzel szemben, elvetünk minden blackhat SEO eszközt, noha rövid távon sok haszonnal kecsegtetnek, hosszú távon többet ártanak, mint használnak. Lépj kapcsolatba velünk, ha unod az árajánlatok olvasását. Köszönjük.

A keresőoptimalizálás ára 15 euró óránként.

Garantált konverzió növekedés

A SEO célja szerintünk az, hogy a látogatók és konverziók száma növekedjen. A konverzió egy olyan előre meghatározott, és szerződésben rögzített felhasználói viselkedés, amely értékes a számodra. Legnyilvánvalóbb a konverzió egy webáruház esetében, hiszen itt általában a vásárlók számának növekedését jeleni. De lehet ez feliratkozás egy hírlevélre, előfizetés, kapcsolatteremtés a céggel, vagy akár csak az oldal, vagy adott aloldalak megtekintése, elolvasása. A Google keresőoptimalizáló specialisták számára ajánlott irányelvei között szerepel, hogy senki sem garantálhat pozíciót. Ha belegondolunk, hogy ez egy konkurenciális piac, ami állandó mozgásban van és a piaci szereplők száma nagyon nagy, könnyen belátható, hogy lehetetlen az organikus találatok között pozíciót garantálni. Ennek ellenére, mi mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb esélyed legyen a főoldalon, vagy akár az első helyen szerepelni. Kissé olyan ez, mintha egy oroszlánszelídítő garantálná, hogy egy oroszlánkölyökből szelíd oroszlánt nevel. Valószínűleg sikerülni fog, már csak az oroszlánszelídítő tapasztalatai és módszereinek hatékonysága miatt is, garantálni nem lehet. Éppen ezért nem adott teljesítményre vannak kiszámolva az áraink, hanem órabérben.

Mit jelent a garancia?

A legtöbb SEO projekt esetében havi elszámolással dolgozunk. Ha egy adott hónapban nem vagy megelégedve a munkánkkal, akkor nem kell fizetned semmit arra a hónapra. Ha a következő hónapban sem sikerül visszanyerni a bizalmad, úgy a szerződés felbontását fogjuk kérni. Ilyen egyszerű. Ha tetszik fizetsz, ha nem, akkor nem veszítesz semmit.

Keresőoptimalizálás órabérben

Az keresőoptimalizálás órabére 15 euró/munkaóra magyar és román nyelvű projektek esetében. Angol nyelvű projekteknél 17 euró/óra. Német nyelvű projekteknél 19 euró/óra. Más nyelvek esetében megegyezés szerint. A projekt által igényelt minimális és optimális idő projektenként változik. Például egy 100 munkaórás projekt esetében ez nem azt jelenti, hogy egyetlen ember dolgozik 100 órát a projekten, hanem hogy a kollégáink összesen ( ±5%-os hibahatárral) ennyi időt töltenek a projekttel. Természetesen nagyobb, hosszabb ideig tartó projektek esetében még ennél is jobb árakat tudunk ajánlani egy munkaórára. Ebbe a szövegek létrehozásától, a link-építésen át, a web 2.0-ás szociális hálózatokig minden belefér. Ami nem, annak az árát az alábbiakban olvashatod.

Keresőoptimalizálás konzultáció

A keresőoptimalizálás konzultáció nálunk azt jelenti, hogy cégünk átadja neked a SEO know-how-t, az oldalad konkrét kihívásainak optimális megoldását. A Cisco WebEx segítségével ez inkább show-how-n, vagyis bemutatással, gyakorlati megvalósításokkal kiegészített konzultáción vehetsz részt. Az ár projekt és megegyezés függő, de általában 50 euróba kerül egy óra konzultáció. Ez az ár rövid távon soknak tűnhet, de hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményez, sőt a megszerzett gyakorlati ismeretek legtöbbször más projektekben is felhasználhatóak.

Bővebben…

Keresőbarát (SEF) weblap: €499

Egy tartalomkezelőre (CMS) épített SEF weblap nagyon megkönnyíti a keresőoptimalizálást, így később kevesebbet kell fizetned órabérben. Az alapcsomag 499 euró, ami szinte bármilyen projekt esetében megfelelő. Ezért a pénzért az oldalad könnyen kezelhető, átlátható és akadálymentesített is lesz. Ebben a design is benne van, ha rendelkezel arculati kézikönyvvel, ami ezt meghatározza. Egy átlagos weblap elkészítése két hetet vesz igénybe, a kliensek által kért utólagos módosításokkal ez az idő jóval nagyobb is lehet. Ha nem rendelkezel céges arculattal, vagy ez csak körvonalakban van kidolgozva akkor a design plussz költségtétel, amit órabérben kell fizetned, ennek ára 15 euró/munkaóra. A design általában 10-15 munkaóra alatt készül el, így ára 150-200 euró. Itt természetesen XHTML és CSS 2.1 alapú designra kell gondolni. A design külön lesz választva a kódtól és a tartalomelemektől, tömörített CSS fileokban. Kérésre CSS spriteokat, Memory Cache-t és más sebességnövelő technológiákat is használunk. Ezeket főleg napi 3-500 látogató fölött ajánljuk.

SEO audit

A SEO audit ára 50 euró. Ebben benne vannak a kulcsszóelemzési tesztek, mint a KEI, KOI, SMI, Keyword prominence, keyword proximity, density, splitting. A legfontosabb kulcsszavak kiválasztása (SMI+ módszerrel). A robots.txt és a sitemap.xml, a meták és az oldal teljes forráskódjának elemzése SEO szempontból. Mindezek és más technológiák segítségével felmérjük a projekthez szükséges minimális és optimális időt, munkaórát és humán erőforrást. A SEO audit tartalmaz egy alapszintű konkurenciaelemzést.

Konkurenciaelemzés, SWOT és ISM analízis

Amennyiben a SEO auditban található alapszintű konkurenciaelemzésnél többet szeretnél, úgy ajánljuk ezt az opciót. Ha részletes konkurenciaelemzést és SWOT és ISM analízist is szeretnél, úgy ez 50 euróba kerül a SEO audit költségein felül.

Szövegelemzés

Ezen kívül lehetőség van a honlapon található szövegek elemzésére is, marketing, szövegkoherencia, jelentés és érthetőség, helyesírási, nyelvhelyességi illetve stilisztikai szempontból is. Ez a munka választható a SEO audit mellett, illetve külön is. Ezt órabérben számlázzuk, a szöveg mennyiségétől, típusától és nyelvétől függően 10-25 euró/óra árban.

Keresőoptimalizálás oktatás

Ajánljuk a Számalkkal közös keresőoptimalizálás tanfolyamunkat, melynek során kis csoportos e-learning tanfolyamokon sajátíthatod el a szakma fortélyait. A tanfolyamok célja, hogy olyan tudás birtokába juss, amivel gyors és tartós sikereket érhetsz el, nemcsak a Googleben, de a látogatók számának tekintetében is.

Ha nem érted…

Elnézésedet kérjük, ha nem volt elég érthető az árajánlatunk. Nagyon örülnénk, ha kapcsolatba lépnél cégünkkel.

Köszönjük, hogy elolvastad a SEO árajánlatunkat. Ne feledd, mi minden keresőoptimalizálással kapcsolatos igényt megpróbálunk kielégíteni.